• QUAN LA MEDITERRANIA ES VA EVAPORAR

    EVIDÈNCIES DE LA CRISI DE SALINITAT MESSINIANA A L’ILLA DE MALLORCA

    MAS GORNALS, GUILLEM UIB Ref. 9788483843796 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    La Crisi de Salinitat Messiniana constitueix un esdeveniment excepcional que va tenir lloc a la Mediterrània ara fa 5,97-5,33 milions d'anys i que es va caracteritzar per un aïllament de l'Atlàntic amb la conseqüent evaporació i baixada del nivell del mar. Alguns autors han indicat que a la Mediterr...
    Dimensions: 210 x 150 x 4 cm Peso: 128 gr
    Disponible en 7 dies
    10,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-8384-379-6
    • Encuadernació : Rustica
    • Data d'edició : 01/06/2018
    • Any d'edició : 2018
    • Idioma : CATALÁN
    • Autors/es : MAS GORNALS, GUILLEM
    • Nº de pàgines : 86
    • Col·lecció : ALTRES OBRES
    • Nº de col·lecció : 431
    La Crisi de Salinitat Messiniana constitueix un esdeveniment excepcional que va tenir lloc a la Mediterrània ara fa 5,97-5,33 milions d'anys i que es va caracteritzar per un aïllament de l'Atlàntic amb la conseqüent evaporació i baixada del nivell del mar. Alguns autors han indicat que a la Mediterrània es va poder produir un espectacular descens de més de 1.500 m sota l'actual nivell del mar, quedant la mar com una immensa salina, acabant la crisi amb la reinundació de la Mediterrània en forma de gran cascada d'aigües atlàntiques a través de l'obertura de l'estret de Gibraltar.
    Guillem Mas ens descriu, en aquest abstracte de la seva tesi doctoral, els principals trets que van caracteritzar la crisi de salinitat a l'illa de Mallorca, per posteriorment definir com es relaciona aquest registre amb diferents models proposats pel conjunt de la Mediterrània. El llibre es complementa amb un ampli glossari per ajudar a una millor comprensió i enquadrament de les temàtiques específiques exposades, constituint en conjunt una eina de consulta i aprofundiment especialment adreçada a estudiants de batxillerat i universitaris de la branca de ciències de la terra, així com a tot l'ampli públic interessat en el coneixement de la realitat geocientífica de les Illes Balears.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.