• LABERINT DEL FAUNE, EL

    DEL TORO, GUILLERMO / FUNKE, CORNELIA BROMERA Ref. 9788490262979 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    L'any 1944, l'Ofelia i la seva mare es traslladen a un poblet del nord peninsular per reunir-se amb el padrastre de la jove, un sanguinari capità que persegueix el maquis. Quan hi arriben, una mena de fada condueix l'Ofelia fins a un laberint en ruïnes, on trobarà el faune. La criatura assegura a l'...
    Ancho: 145 cm Largo: 224 cm Peso: 250 gr
    Disponible en 7 dies
    19,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9026-297-9
    • Data d'edició : 01/06/2019
    • Any d'edició : 2019
    • Idioma : CATALÁN
    • Autors/es : DEL TORO, GUILLERMO / FUNKE, CORNELIA
    • Traductors/es : VELA PÀMIES, RICARD
    • Ilustradors/es : WILLIAMS, ALLEN
    • Nº de pàgines : 304
    • Col·lecció : ESFERA
    • Nº de col·lecció : 50
    L'any 1944, l'Ofelia i la seva mare es traslladen a un poblet del nord peninsular per reunir-se amb el padrastre de la jove, un sanguinari capità que persegueix el maquis. Quan hi arriben, una mena de fada condueix l'Ofelia fins a un laberint en ruïnes, on trobarà el faune. La criatura assegura a l'Ofelia que és la princesa d'un món subterrani que va desaparèixer fa segles. Ara, finalment, la princesa podrà tornar a casa, però abans haurà de superar tres proves... Ens endinsem de nou en aquesta aventura de la mà de Cornelia Funke i Guillermo del Toro, dues veus narratives que s'uneixen en una demostració de talent literari. La novel·la, basada en la pel·lícula del mateix nom, és una poderosa història de bellesa i dolor, on s'entrellacen els límits de la fantasia i la realitat, del possible i l'impossible.

    Guanya un cap de setmana de pel·lícula!

    Participa en el sorteig d'un cap de setmana per a dues persones a El Espinar (Segòvia) i deixa't captivar per les localitzacions de la pel·lícula de Guillermo del Toro.
    MÉS INFORMACIÓ ACÍ

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.