• MANUAL DE PSICOLOGÍA JURÍDICA E INVESTIGACION CRIMINAL

    SORIA, MIGUEL ANGEL PIRAMIDE EDICIONES Ref. 9788436820089 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Este manual abarca las distintas áreas de la psicología jurídica más desarrolladas en España y ofrece una visión específica de los diversos ámbitos de aplicación. Su objetivo principal es introducir al lector en los fundamentos de la psicología jurídica, sus bases teóricas psicológicas y jurídicas, ...
    Dimensions: 245 x 190 x 18 cm Peso: 501 gr
    Disponible en 7 dies
    36,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-368-2008-9
    • Encuadernació : Rustica
    • Data d'edició : 01/11/2005
    • Any d'edició : 2005
    • Idioma : ESPAÑOL, CASTELLANO
    • Autors/es : SORIA, MIGUEL ANGEL
    • Nº de pàgines : 264
    • Col·lecció : PSICOLOGÍA
    Este manual abarca las distintas áreas de la psicología jurídica más desarrolladas en España y ofrece una visión específica de los diversos ámbitos de aplicación. Su objetivo principal es introducir al lector en los fundamentos de la psicología jurídica, sus bases teóricas psicológicas y jurídicas, los distintos procedimientos que regulan la práctica profesional y las técnicas más comúnmente utilizadas.
    En los capítulos de esta obra se aborda la materia desde dos grandes vertientes: la jurídica aplicada y la de investigación criminal. La primera es tratada de forma amplia y detallada, y de la segunda se realiza una introducción centrada en las bases que la configuran y posibilitan.
    Por último, el manual tiene como vocación final servir de punto y seguido en el desarrollo de los conocimientos de la psicología jurídica con la esperanza de que pronto sea desbordado por una necesidad formativa y profesional en constante evolución.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.