• DUELO, EL

    CONRAD, JOSEPH ALIANZA EDITORIAL Ref. 9788491043331 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    UNA FORMA SUGERENTE DE ADENTRARSE EN LA LECTURA " Ante la sorpresa y admiración de sus camaradas, dos oficiales, como artistas locos que intentaran dorar el oro o pintar el lirio, mantuvieron una contienda privada a lo largo de esos años de carnicería universal. " Publicado en 1908, ?El du...
    Dimensions: 285 x 205 x 17 cm Peso: 618 gr
    Disponible en 7 dies
    16,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9104-333-1
    • Encuadernació : Rustica
    • Data d'edició : 01/04/2016
    • Any d'edició : 2016
    • Idioma : ESPAÑOL, CASTELLANO
    • Autors/es : CONRAD, JOSEPH
    • Traductors/es : AGÜERO HERRANZ, ARTURO
    • Ilustradors/es : KUPFER, BASTIAN
    • Nº de pàgines : 168
    • Col·lecció : LIBROS SINGULARES (LS)
    UNA FORMA SUGERENTE DE ADENTRARSE EN LA LECTURA

    " Ante la sorpresa y admiración de sus camaradas, dos oficiales, como artistas locos que intentaran dorar el oro o pintar el lirio, mantuvieron una contienda privada a lo largo de esos años de carnicería universal. "

    Publicado en 1908, ?El duelo? toma como asunto el enfrentamiento de dos oficiales del ejército de Napoleón. Su pugna es tan empecinada como misteriosa en sus orígenes y se prolonga en el tiempo hasta adquirir dimensiones casi legendarias. Inspirada en un hecho real, esta breve novela es algo más que «una seria y sincera tentativa de pequeña ficción histórica», como la calificó años más tarde el autor: no sólo es un relato que se lee con gusto, sino que encierra una reflexión sobre la evanescente naturaleza de la ofensa, sobre la dualidad y la obsesiva necesidad del otro.
    " El duelo " sirvió de punto de partida para la primera película de Ridley Scott, ?The Duellists? (?Los duelistas?, 1977), protagonizada por Harvey Keitel y Keith Carradine.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.