• INTRODUCCION A LA NAVEGACION ASTRONOMICA

    FRANOLIC, PETAR/ VISEKRUNA, ZORAN ALIANZA EDITORIAL Ref. 9788420642642 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    A pesar del desarrollo de la navegación electrónica, en ocasiones -cuando los equipos electrónicos resulten dañados por falta de cuidado o simple exposición a la humedad y la sal- es necesario seguir determinando la posición de la embarcación mediante observaciones de los astros utilizando un sextan...
    Dimensions: 230 x 160 x 15 cm Peso: 468 gr
    Disponible en 7 dies
    32,25 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-206-4264-2
    • Encuadernació : Rustica
    • Data d'edició : 01/11/1997
    • Any d'edició : 1997
    • Idioma : ESPAÑOL, CASTELLANO
    • Autors/es : FRANOLIC, PETAR/ VISEKRUNA, ZORAN
    • Traductors/es : GONZÁLEZ FIERRO, FERNANDO
    • Nº de pàgines : 256
    • Col·lecció : LIBROS SINGULARES (LS)
    A pesar del desarrollo de la navegación electrónica, en ocasiones -cuando los equipos electrónicos resulten dañados por falta de cuidado o simple exposición a la humedad y la sal- es necesario seguir determinando la posición de la embarcación mediante observaciones de los astros utilizando un sextante, tablas y una calculadora. Por ello los expertos navegantes nunca se hacen a la mar sin la seguridad que el sextante y su buen uso proporcionan. La experiencia de Petar Franolic y Zoran Visekruna les ha permitido preparar un manual para aficionados a la vela y otros amantes del mar y la navegación que deseen descubrir los secretos de la navegación astronómica y dominar su teoría desde su propia casa en un corto período de tiempo. Concebido como manual de la Escuela de Navegación Astronómica a distancia de Yugoslavia, su claridad y su rigor permiten a cualquier tipo de lector sentar las bases necesarias para convertirse en un experto navegante.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.